FOTO / Andrei Ștefănescu, fotografie emoționantă cu băiatul său. Ayan a împlinit 3 ani. ”M-ai învățat să iubesc”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andrei Ștefănescu, fotografie emoționantă cu băiatul său. Ayan a împlinit 3 ani. ”M-ai învățat să iubesc” © facebook

Andrei Ștefănescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. De când a devenit tată este cu totul altă persoană, iar astăzi are un motiv de bucurie în plus. Fiul său împlinește trei ani.

Andrei Ștefănescu se poate considera fără doar și poate unul dintre cei mai norocoși bărbați. Acesta are o soție extrem de frumoasă, dar și un copil pe care îl iubește la nebunie. Cântărețul are un motiv în plus de bucurie astăzi, deoarece fiul său, Ayan, împlinește trei ani. 

Prezentatotul de la ”Star Matinal de weekend” a adaugat pe pagina sa de Facebook o fotografie alături de băiatul lui care astăzi este sărbătorit, iar în dreptul imaginii a scris și un mesaj emoționant care a ajuns foarte rapid la inimile prietenilor virtuali. 

”LA MULȚI ANI AYAAAAAN!!!!!...cum au zburat 3 ani nu-mi dau seama...îți doresc să fii sanatos, fericit și iubit în fiecare zi ... că frumos ești și cu succes la fete nu mai spun:)))...m-ai invatat să iubesc altfel și pentru asta ...TE IUBESC!!!!!❤❤❤🎂🎂🎂, a scris Andrei. 

Urările nu au încetat să apară, iar în doar câteva momente fanii i-au urat celui mici cele mai frumoase cuvinte. 

Nici soția lui Andrei nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a postat și ea un mesaj însoțit de multe fotografii de familie.

”Astăzi îngerasul meu implinește 3 anișori👦🏼
☀️3 ani de când mami nu mai doarme(ca un om normal:)) ), ☀3 ani de cand tu ești puterea mea, dar și trei ani de cand mi-o consumi pe toată, ☀3 ani de cand respir prin tine, ☀️3 ani de cand văd raiul prin ochii tai, ☀️3 ani de când mă minunez de frumuseâea ta, ☀️3 ani de cand tu îmi ești cadou!, 3 ani cu tine, 3 ani de iubire nemarginită, 3 ani in carusel
LA MULȚI ANI puiul meu! Te iubim infinit”
, a scris Antonia Ștefănescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro