Andrei Ştefănescu, şocat de cele întâmplate în Sri Lanka: "Aveam misiuni în locaţiile care acum sunt devastate" / VIDEO EXCLUSIV

Andrei Ştefănescu, şocat de cele întâmplate în Sri Lanka: "Aveam misiuni în locaţiile care acum sunt devastate" / VIDEO EXCLUSIV © spynews.ro

Bilanţul victimelor atacului sângeros din Sri Lanka este într-o continuă creştere. Sunt cel puțin 290 de morți și peste 500 de răniți după seria de explozii produse în biserici și hoteluri de lux din Sri Lanka în ziua Paștelui Catolic. 

Asia Express s-a filmat în urmă cu doar câteva luni chiar acolo, în Sri Lanka, în zona unde astăzi sunt ruine, unde salvatorii încă mai caută supravieţuitori. Andrei Ştefănescu este şocat de cele întâmplate. În exclusivitate pentru www.spynews.ro, prezentatorul TV de la Antena Stars a vorbit despre această grozăvie. 

"Mi se pare de necrezut. Acum câteva luni noi eram în Sri Lanka. Aveam misiuni în locaţiile care acum sunt devastate şi în care au murit foarte mulţi oameni. E o tragedie pentru că într-o ţară atât de frumoasă, e un paradis, atât de liniştită, o zonă cu probleme, a fost un tsunami, iată s-a întâmplat o tragedie, aceste atentate în săptămâna mare, a creştinilor. Când am auzit câte vieţi sunt pierdute pentru ce... sigur că am rămas aşa stupefiat. Am fost acolo în urmă cu puţin timp şi am filmat fix în locaţiile respective", a spus Andrei Ştefănescu. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro