Angela Rusu, în stare de șoc după ce i-a ars restaurantul! Cât o costă reparațiile

Angela Rusu, în stare de șoc după ce i-a ars restaurantul! Cât o costă reparațiile © Facebook

Angela Rusu trece prin clipe grele, după ce sala de evenimente din Gherla, în care a investit mii de euro, s-a făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit ieri.

Cântăreața a fost și cea care a anunțat că a luat foc acoperișul clădirii, iar inițial s-a spus că focul a fost pus intenționat, dat fiind faptul că a izbucnit chiar înainte de începerea unui eveniment. Incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalația de climatizare, iar pagubele sunt enorme.

Prima reacție a Angelei Rusu

Potrivit ultimelor informații, clădirea nu ar fi fost asigurată, astfel că paguba este foarte mare, respectiv de 600.000 de euro. Angela Rusu și-a găsit puterea de a spune câteva cuvinte despre incident și ținut să menționeze că incendiul nu s-a soldat cu victime, ci din fericire doar cu pagube materiale. 

"Viaţa merge înainte. O să trecem şi peste nenorocirea aceasta. Este foarte important pentru noi că nu au existat victime. Aş vrea să se ştie că eu am descoperit focul, am sunat la 112 şi am evacuat angajaţii firmei. Nu erau persoane străine în local la momentul respectiv, doar angajaţii firmei care se ocupă de organizarea evenimentelor", a spus Angela Rusu, potrivit observator.tv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro