Victoria, fiica lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea, a împlinit 2 ani. Mesajul emoţionant transmis de prezentatoarea TV

+3 click pentru
galerie

Victoria, fiica lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea, a împlinit 2 ani. Mesajul emoţionant transmis de prezentatoarea TV © Instagram

După ce a petrecut câteva zile în spital săptămâna trecută din cauza problemelor de sănătate ale mezinei familiei, iată că astăzi este motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Fiica cea mare a ei şi a lui Tavi Clonda a împlinit doi anişori, motiv pentru care prezentatoarea TV a publicat un mesaj emoţionant. 

Micuţa Victoria a împlinit doi ani astăzi. Atunci, Gabrielei Cristea şi lui Tavi Clonda li s-a schimbat complet viaţa. Între timp, au mai devenit părinţi o dată, când Iris a venit pe lume, şi se declară o familie împlinită. 

"Prinţesa mea, azi e ziua ta! Acum doi ani aşteptam cu mare nerăbdare să te vedem, să te atingem, să-ţi mirosim mireasma de bebeluş, să te strângem în brate şi să ne uităm la tine ca la o icoană. După doi ani împreună pot să spun că viaţa a început cu adevărat atunci când ai venit la noi. Atâta bucurie cât ne dăruieşti tu, atâta speranţă, fericire... când mă uit la tine îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul lui. Îţi mulţumim că ne-ai ales, draga mamei frumoasă şi deşteaptă. Mami, tati şi suri te iubesc până la cer şi înapoi!", a scris Gabriela Cristea.

Mezina familiei, probleme de sănătate

Iris, mezina familiei Cristea - Clonda s-a îmbolnăvit de enterocolită şi a fost nevoie să fie internată în spital alături de mama ei. "Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti... e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul", a declarat Gabriela Cristea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro