Anna Lesko vorbește, pentru prima oară, despre scandalul sărutului cu Mike Diamondz: „Sunt o femeie asumată”

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko vorbește, pentru prima oară, despre scandalul sărutului cu Mike Diamonds: „Sunt o femeie asumată” © Instagram

De ani buni, Anna Lesko și DJ Vinnie au format un cuplu aparent stabil, îndrăgit de fanii vedetei. Cei doi au împreună și un băiețel, motiv în plus pentru fani să se aștepte la un viitor foarte frumos împreună. Însă, iată că s-a produs o ruptură între ei, care a venit, culmea, fix după un scandal în care a fost implicat și cântărețul Mike Diamondz.

Mike Diamondz și Anna Lesko ar fi avut o legătură pasională, aceștia fiind aparent văzuți în timp ce se sărutau. Acest lucru a fost infirmat puternic chiar de către artist, care a ținut, însă, să precizeze că nu ar mai fi fost mult până la un sărut.

Ce spune Anna Lesko

Anna Lesko nu a comentat subiectul până acum. Recent, a postat un mesaj în care lămurește ce a fost exact între ea și Mike Diamondz, subliniind faptul că ea și tatăl copilului ei erau deja despărțiți de luni bune în momentul izbucnirii scandalului.

„Exact cum a declarat si Mike Diamonds, ne-am vazut in club, am conversat super amical, am ras si ne-am distrat cum fac toti oamenii in club, dar ulterior ne-am dus fiecare la casa lui, nu a existat nici macar un sarut. Fara continuari sau episoade ulterioare. Atat. Foarte important de precizat este ca, la acel moment, eram deja despartita in mod oficial de cateva luni bune de tatal lui Adam si fostul meu partener de viata. Separati si mutati separat!”, a scris Anna Lesko, pe Facebook.

Mai mult, Anna Lesko a dat asigurări că este o femeie matură și pasională și că, dacă se va pune vreodată problema de o relație nouă, pasageră sau nu, va vorbi despre acest lucru, fiind o mare fană a transparenței și sincerității, mai ales față de fani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro