Atenție!
Conținut pentru adulți!

Fanii Annei Lesko, reacție acidă după ce artista a pozat cu sânii goi: „Așa poze, tu ești serioasă?” FOTO

+3 click pentru
galerie

Fanii Annei Lesko, reacție acidă după ce artista a pozat cu sânii goi: „Așa poze, tu ești serioasă?” FOTO © Instagram

Dacă spuneați până acum că le-ați văzut pe toate la Anna Lesko, ei bine...cred că vă cam înșelați! Artista a pozat în cea mai hot ipostază și n-a avut niciun pic de reținere să le arate fanilor săi sânii voluptoși și perfecți pe care îi deține. Cu toate acestea, fanii artistei nu au fost prea încântați de acest lucru și chiar au criticat-o dur. 

Timpul trece, dar ea nu prea se cumințește! Cam asta putem spune despre Anna Lesko, căci focoasa artistă nu ratează nicio ocazie să fie super hot și să le arate fanilor formele sale. Cy toate acestea, ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram a stârnit un val de controverse în rândul fanilor blondinei. 

Întinsă pe un perete, fără sutien și într-o pereche de bikini de-a dreptul minusculi, Anna Lesko a lăsat inhibițiile acasă și s-a comportat ca un adevărat model, căci ipostaza în care a ales să pozeze a fost una care cu siguranță le-a tăiat respirația bărbaților. Unele internaute au criticat-o imediat pe artistă pentru gestul ei și i-au sugerat acesteia să fie mai decentă și mai serioasă în apariții. 

„Așa poze, tu ești serioasă? / Doamne, nu mai știi cum să atragi atenția / Parcă ai înnebunit de tot / Asta e prea culmea /  Ai un corp frumos, în rest...cred că nu ai toate țiglele pe casă” i-au scris internauții, în comentarii. 

Deși fanii ei o critică mereu pentru aparițiile mult prea sumare, Anna Lesko le dă tuturor peste nas și se comportă exact așa cum simte și, mai mult, își păstrează imaginea de femeie sexy, cu care ne-a obișnuit pe toți. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro