Anna Lesko, în pragul disperării din cauza noului coronavirus: ”Emoțional sunt pierdută” / FOTO

+4 click pentru
galerie

Anna Lesko, în pragul disperării din cauza noului coronavirus © Arhiva

Noul coronavirus a speriat o lume întreagă. Virusul ucigaș din China face tot mai multe victime. Pe lângă faptul că ia ucide, virusul ne-a făcut să ne schimbăm total viețile. Dacă până acum câteva zile totul mergea cât se poate de normal, acum viețile tuturor au luat o altă întorsătură. Trebuie să stăm cât mai mult izolați, iar cel mai greu este că trebuie să stăm, pentru binele nostru, departe de cei dragi.

De aceste schimbări au fost afectate și vedetele. Printre cele care nu se mai regăsesc acum se numără și Anna Lesko. Vedeta le-a făcut fanilor de pe Instagram una dintre cele mai dureroase confesiuni.

Chiar dacă artista este mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de optimistă, ba chiar, nu de puține ori le-a încins imaginația fanilor cu fotografii extrem de sexy, acum Anna Lesko s-a retras din mediul online și suferă în tacere din cauza coronavirusului.

”Deschid televizorul și văd câți oameni sunt smulși din brațele celor dragi de un virus necruțător. Un gând am în cap: cât de firavi, sensibili și egali suntem în fața unei boli. Mă uit la montaje din viața mea reală cu ai mei părinți, Adam, persoane dragi mie și mă apucă plânsul, cât de liberi și fericiți eram”, a spus Anna Lesko 

Artista le-a mărturisit fanilor că nu mai poate zâmbi și posta ca înainte, când acum lumea se prăbușește din cauza virusului Covid-19.

”Nu îmi vine, sincer vă spun, să pun o bluză pe mine și un palton, să zâmbesc și să fac o poză, să o postez și să spun ceva. Dragii mei, nu am pățit nimic fizic, sunt întreagă, în schimb, emotional sunt pierdută. Nu vreau să dau poze cu mine doar de dragul de a prinde like-urile, le-a mai mărturisit artista fanilor de pe Instagram.

Anna Lesko și-a continuat șirul de mărturisiri și a declarat că este extrem de îngrijorată de ceea ce se întâmplă acum la nivel global. Ba mai mult, artista a mărturisit că se gândește la unele scenarii sumbre.

„Sunt profund îngrijorată și amrcată de ce se întâmplă pe plan global și în țara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre și lugubre”, și-a încheiat Anna Lesko mărturisirea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro