Anna Lesko, sfat pentru internauți, cu sânii la înaintare! "Propun să te frece altceva". FOTO

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko, sfat pentru internauți, cu sânii la înaintare! "Propun să te frece altceva". FOTO © Instagram

Anna Lesko este, fără doar şi poate, una dintre cele mai sexy vedete de la noi, şi reuşeşte să atragă mereu atenția, oriunde își face apariția. După despărțirea de tatăl copilului, a produs un val de reacții în mediul online, acolo unde nu se sfiește să își arate trupul în toată splendoarea.

Anna Lesko a reușit în ultima perioadă să fie una dintre cele mai urmărite vedete din România de pe Instagram, acolo unde postează fotografii care mai de care mai sexy. Acest lucru i-a adus și mai multă celebritate, însă mulți internauți au pus-o de multe ori la rând, pentru comportamentul inadecvat pentru o mamă. Vedeta nu a plecat urechea la răutățile anumitor oameni și chiar le-a ținut piept, așa cum a știut ea mai bine. Așa a procedat și acum, când Anna Lesko a postat un mesaj dur pentru cei care o critică zilnic, alăturat unei fotografii în care apare îmbrăcată foarte sexy. 

"Dacă te freacă grija în fiecare zi, devii complexat/ă şi urât/ă. Propun să te frece altceva căci grija asta nu îţi face bine🤷‍♀️", a scris Anna Lesko, pe Instagram. 

Ce s-a întâmplat între ea și Mike Diamondz

Anna Lesko s-a despărțit recent de tatăl copilul său, alături de care a avut o relație timp de opt ani de zile. Artista și-a văzut de viață și a încercat să nu pară afectată în fața băiețelului său, Adam, de care este foarte atașată și pe care vrea să îl țină departe de problemele dintre ea și fostul iubit. S-a spus, la un moment dat, că l-a înșelat pe fostul iubit cu artistul Mike Diamondz.

"Exact cum a declarat si Mike Diamonds, ne-am vazut in club, am conversat super amical, am ras si ne-am distrat cum fac toti oamenii in club, dar ulterior ne-am dus fiecare la casa lui, nu a existat nici macar un sarut. Fara continuari sau episoade ulterioare. Atat. Foarte important de precizat este ca, la acel moment, eram deja despartita in mod oficial de cateva luni bune de tatal lui Adam si fostul meu partener de viata. Separati si mutati separat!", a scris Anna Lesko, pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest