Anna Lesko nu mai arată deloc aşa cum o ştiai. Vedeta şi-a schimbat complet look-ul. FOTO

+5 click pentru
galerie

Anna Lesko are un nou look

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz. Cât despre cât de sexy şi îndrăzneaţă este nici nu mai putem vorbi, căci toată lumea ştie că artista nu are limite. 

Ajunsă la 40 de ani, blonda nu îşi arată deloc vârstă, iar când vine vorba de inhibiţii, artistei îi lipsesc cu desăvârşire.

Atât fotografiile, cât şi apariţiile sale sunt incendiare, reuşind mereu să ia ochii tuturor celor din jurul ei. Formele sale sunt foarte bine conturate, chiar dacă este mamă, vedeta bagă bărbaţii în boală.

Vedeta îşi surprinde mereu urmăritorii cu tot felul de ipostaze care mai de care mai incendiare. Dacă unii dintre ei o apreciază şi înroşesc butonul de like, alţii o critica dur de ori de câte ori au ocazia. Însă, vedeta este atât de sigură pe ea, încât criticile celor care nu o plac, nu o deranjeaă absolut deloc.

Recent, Anna Lesko şi-a surprins din nou fanii. De data aceasta, artista a apelat la o schimbare de look, care nu îi vine rău deloc.

Chiar înainte de a pleca într-o superbă vacanţă, Anna Lesko a decis că este momentul unei schimbări. Nu a stat deloc pe gânduri şi cu încredere s-a lăsat pe mâna specialiştilor. Acum vedeta se laudă cu o nouă tunsoare.

Da, aţi auzit bine. Anna Lesko nu mai arată deloc aşa cum o ştia toată lumea. Vedeta şi-a făcut breton, şi-a îndreptat părul, iar rezultatul este unul extrem de frumos. Artista s+a fotografiat imediat după ce a realizat schimbarea de look, iar fanii au apreciat decizia blondinei.

Butonul de like s-a înroşit imediat, iar comentariile au curs pe bandă rulantă. Se pare că, de data aceasta, frumoasa artistă le-a făcut pe plac fanilor.

Şi cum se află într-o vacanţă exotică alături de fiul ei, Anna Lesko nu a uitat să îşi arate noul look şi în câteva fotografii realizate pe plajele însorite de peste hotare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro