Anna Lesko s-a pozat nud și a transmis un mesaj surprinzător: „Nu sunt un exemplu de urmat”

+4 click pentru
galerie

Anna Lesko s-a pozat nud și a transmis un mesaj surprinzător © Instagram

Anna Lesko ajunge foarte des să fie „jerfită” pe internet din cauza ipostazelor extrem de senzuale în care se afișează. Sunt multe persoane care critică destul de aspru faptul că vedeta își îmbrățișează latura feminină și sexy, motiv pentru care artista a și răbufnit acum câteva luni.

Astăzi, Anna Lesko lovește cu o nouă lecție de viață. Vedeta a postat un pictorial incendiar, la bustul gol, pe rețelele de socializare. Tot acolo, a avut de transmise și niște cuvinte de duh, care cel mai probabil au legătură cu lanțul de păreri și critici legate de senzualitatea sa „extremă”.

Mesajul transmis de Anna Lesko

Anna Lesko spune că nu simte că trebuie să se justifice în fața nimănui și că nu se consideră deloc un exemplu de urmat.

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific”, începe postarea Annei Lesko. „Suntem diferiți și frumoși în felul nostru. Aaaa, poți ține cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine. Poate ce mie îmi priește, pe ține te dezavantajează.”

Continuă apoi făcând o aluzie acidă asupra femeilor care se cred exemple, în care spune că nu a avut niciodată încredere.

„Femeile care se dau drept exemplu și se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele, nu îmi prezintă încredere. Am întâlnit suficiente la viața mea”, continuă Anna Lesko.

Mesajul integral transmis de Anna Lesko poate fi găsit mai jos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu ma mai simt de parca ar trebui sa ma justific. Suntem diferiti si frumosi in felul nostru.Aaaa, poti tine cont de anumite aspecte, sa vezi daca rezoneaza in context cu tine. Poate ce mie imi prieste, pe tine te dezavantajeaza. Femeile care se dau drept exemplu si se bat cu pumnii in piept ca sunt demne de urmat in toate cele,nu imi prezinta incredere. Am intalnit suficiente la viata mea. Astazi, ea daca este "combinata" cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, in plina actiune. Dupa, se indragosteste de altul, un actor, o vei vedea in public aplaudand cel mai zgomotos posibil. S a despartit si de acesta si s a indragostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, sa nu i scape ceva.... Daca o intrebi, iti va raspunde ca stie bine directia dar in realitate este foarte derutata. In fine, ca sa scurtez, fi mai inventiva de atat! Fi mai dibace. Urmareste fenomenul, ce se intampla in jurul tau. Analizeaza te pe tine in diferite contexte. URMARESTE TE PE TINE NU PE CINEVA! Si atunci, ai sa te indragostesti de tine.

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro