Anna Lesko a încins imaginaţia invitaţilor la o nuntă cu ştaif. Toată lumea a rămas cu gura căscată când artista şi-a făcut apariţia

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko a încins imaginaţia invitaţilor la o nuntă cu ştaif. Toată lumea a rămas cu gura căscată când artista şi-a făcut apariţia © Foto: Instagram

Anna Lesko a făcut senzaţie la o nuntă cu ştaif din Capitală. Vedeta şi echipa ei de dansatori au încins atmosfera pe ritmuri balcanice, spre deliciul mirilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. 

Atunci când vine vorba despre show, atmosferă şi un spectacol de senzaţie, Anna Lesko şi echipa ei sunt oamenii potriviţi. Recent, focoasa artistă a fost invitată să susţină un concert la o nuntă de fiţe din Capitală.

Cunoscută pentru stilul nonconformist pe care îl adoptă vedeta, Anna Lesko a ales să poarte o costumaţie super sexy, formată dintr-un corset super strâmt ce îi punea în evidenţă talia de viespe, o fustă minusculă şi o pereche de încălţări cu toc ameţitor. Şi nu doar îmbrăcămintea sumară a captat atenţia tuturor, ci şi mişcările de felină ale cântăreţei, potrivit Antena Stars.

De mişcările senzuale ale Annei Lesko s-a bucurat şi mirele. Dar, înainte de asta, vedeta a avut câteva sfaturi pentru el, ştiţi voi, ca să nu-l ia emoţiile prea tare.

Şi chiar dacă a făcut un spectacol de zile mari, Anna Lesko nu a uitat şi de propriile dorinţe. Şi că tot am adus vorba de dorinţe, vedeta a dat drumul unui lampion în aer, în speranţa îndeplinirii unuia dintre cele mai mai visuri ale sale.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro