Anna Lesko și-a etalat sfârcurile obraznice în public! Cum îmbină artista utilul cu plăcutul. „Femeia ideală”

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko și-a etalat sfârcurile obraznice în public! Cum îmbină artista utilul cu plăcutul. „Femeia ideală” © Instagram

Anna Lesko sfidează orice pandemie! Vedeta a „pășit” cu dreptul în starea de alertă și i-a „ajutat” și pe fanii săi, bucurându-i încă din prima zi de relaxare. Fără nicio reținere, vedeta a scos la înaintare cele mai obraznice sfârcuri și le-a încins imaginația tuturor.

Nu este prima dată când Anna Lesko ne demonstrează că pentru ea inhibițiile sunt un „tărâm” necunoscut. De-a lungul carierei sale, artista s-a fotografiat în cele mai incendiare ipostaze, fiind protagonista unor imagini desprinse parcă din filmele pentru adulți.

Chiar dacă a fost deseori criticată pentru aparițiile sale, după spusele unora „mult prea sexy”, Anna Lesko continuă să ridice temperaturile în termometre cu trupul său perfect. Și foarte bine face, căci are ce arăta!

De curând, Anna Lesko a fost criticată pentru faptul că s-a fotografiat goală. Artistei pare să nu-i pese de comentariile răutăcioșilor, ba mai mult, aceasta le-a închis gura cu ipostaze din ce în ce mai provocatoare.

De această dată, cântăreața s-a lăsat fotografiată fără sutien, iar sfârcurile sale au ieșit extrem de tare în evidență. Anna Lesko le-a spus fanilor că deși iubește să pozeze, în același timp face și treabă, motiv pentru care a fost numită „femeia ideală” de un admirator.

„Astăzi spăl, calc, dau cu pensula. Mai fac și câteva poze pentru a ține evidența clară a evoluției mele în carantină🤭🤭🤭 O dimineață cu zâmbete🍒”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro