Anna Roman, gafă de proporţii pe internet. Vedeta s-a făcut de râs, după ce şi-a photoshopat o poză în ultimul hal

+3 click pentru
galerie

Anna Roman, gafă de proporţii pe internet. Vedeta s-a făcut de râs, după ce şi-a photoshopat o poză în ultimul hal © Foto: Instagram

Anna Roman este o femeie frumoasă, dar chiar şi aşa, nu a rezistat până nu a apelat de mai multe ori la medicul estetician pentru îmbunătăţiri.

Acum, deşi are formele unui model, Anna Roman face ce face şi tot nu este suficient de mulţumită de felul în care arată, aşa că a apelat la photoshop. Mare greşeală, spunem noi, pentru că rezultatul final este unul dezastruos.

Anna Roman s-a cam făcut de ruşine pe reţelele sociale, după ce şi-a photoshopat o fotografie realizată la plajă. Pe lângă faptul că se vede cu ochiul liber că imginea nu este naturală, cea mai mare diferenţă este în zona sânilor.

Aici se vede foarte mare diferenţa la bust, unul dintre sâni fiind foarte proeminent, iar celălalt abia distingându-se. Şi nu, nu are nicio legătură cu poziţia în care stă Anna Roman în fotografie sau cu lumina. Aşa că, Anna, dacă vrei să-ţi iasă pozele perfecte te sfătuim să iei câteva lecţii de photoshop pentru a evita gafele de acest gen.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro