Anna Roman s-a dat de gol! Dovada că vedeta s-a întors în braţele iubitului italian

+3 click pentru
galerie

Anna Roman s-a dat de gol! Dovada că vedeta s-a întors în braţele iubitului italian © Instagram

A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, din rude mari împărătești... un adevărat mare barosan! Iar ceea ce o să vă povestim în continuare sună a scenariu din "Fifty Shades of Grey". Anna Roman nu a mai rezistat tentaţiei şi s-a împăcat cu milionarul italian. 

Ea se îmbracă cu ce îi stă bine şi îi stă bine cu orice nu cu oricine.  Afaceristul a  făcut tot ce îi stă în putinţă să intre din nou în graţiile focoasei brunete. Dacă aruncăm ochii pe Instagramul lui, vedem că Anna Roman îl urmăreşte din nou pe milionar.

Unde mai pui că nu există vreo postare în care milionarul să nu aibă like de la ea. Ultima apreciere  a fost dată chiar acum două zile, potrivit Antena Stars.

Un like se răsplăteşte tot cu un like.. aşa că omul de afaceri a apreciat şi el ultima postare a iubitei lui. În dreptul imaginii, bruneta a pus #soareînsuflet, semn că lucrurile dintre ei merg foarte bine! Şi cum totul este roz în relaţia lor, aceasta îi dă comentari cu emoticoane şi inimioareeee la fotografii. 

Chiar dacă distanţa a fost un impediment în relaţia lor, Anna Roman şi Christian vorbeau zilnic şi în perioada în care erau despărţiti.

Anna Roman a fost căsătorită

Nu de mult timp, s-a aflat că Anna Roman a fost căsătorită! Ea şi fostul soţ au fost împreună timp de 10 ani, dintre care 3 ani, căsătoriţi. După divorţ, cei doi au rămas prieteni, iar Anna Roman s-a mutat în Bucureşti şi a început o nouă viaţă. Deşi a trecut printr-un mariaj eşuat, vedeta a declarat de mai multe ori că şi-ar dori să se recăsătorească în viitor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest