Antonia, apel disperat după ce copiii ei au fost amenințați cu moartea: „Ai minte zero!”

+6 click pentru
galerie

Antonia, apel disperat după ce copiii ei au fost amenințați cu moartea © Instagram

Situație cât se poate de neplăcută pentru Antonia. Artista a lansat un apel disperat către admiratorii ei, după ce s-a trezit cu un mesaj care ar putea da fiori oricărei mame. Un internaut le-a transmis injurii fiilor ei și chiar amenințări cu moartea!

Totul a fost făcut public de Antonia, care a făcut apel la prietenii ei virtuali, pentru a da report persoanei care a scris mesaje greu de înțeles la adresa copiilor ei.

„Vă rog să dați report la acest specimen! Cum să vorbești așa despre niște copii? Nu mă interesează că faci pentru atenție sau că ai zero minte! Nu există!”, a scris Antonia, pe Instagram Stories.

Ce scrie în mesaje și cum se apără „vinovatul”

Mesajele sunt, într-adevăr, unele greu de reprodus și unele și mai dificil de înțeles.

Drept răspuns la câteva imagini cu Achim și Dominic, cei doi fii ai Antoniei și ai lui Alex Velea, un internaut a scris: „Să mă * Superman al tău :) Cu dinții ăia care nu i-a dat lapte / Și ăsta care vinde droguri să moară :)”

Normal, Antonia s-a revoltat, la fel și admiratorii vedetei, care s-au grăbit să dea report contului. La scurt timp, a venit și o apărare, una pe care Antonia a demontat-o rapid. În astfel de condiții, o mamă nu uită și nu iartă.

„Pentru cine nu înțelege, nu a fost el de vină. Un handicapat i-a intrat în contul lui și i-a vorbit urât Antoniei”, a fost apărarea unui aparent prieten.

Antonia a replicat, public: „În primul rând i-a scris lui Alex Velea și doi, asta este o scuză proastă! Nu există! Continuați cu report, vă rog!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro