Antonia, deranjată de criticile primite ! "Mă supără când lumea vorbeşte despre famila mea"

+3 click pentru
galerie

Antonia, deranjată de criticile primite ! "Mă supără când lumea vorbeşte de famila mea" © Captură video

Invitată în emisiunea "Răi, da buni", Antonia a venit împreună cu cei doi băieţi, Akim şi Dominic, şi a vorbit extrem de deschis despre lucrurile ce o deranjează foarte mult în viaţa sa.

Există foarte multă "hatereală" îndreptată către Antonia şi tatăl celor doi băieţi ai săi, cântăreţul Alex Velea. Cele mai multe reacţii negative provin din partea unor persoane care simt nevoia să-şi bage nasul în "patul conjugal" al unor persoane care se iubesc. Să fie vorba de invidie la mijloc?

Trebuie să reamintim că Antonia şi fostul soţ Vincenzo Castellano nu au reuşit nici acum să pună la punct detaliile divorţului, italianul fiind cel care nu a fost de acord să ofere semnătura pentru "ruperea" căsătoriei. După mult luni de eschive, instanţa i-a dat dreptate Antoniei, iar Alex Velea a simţit că trebuie să grăbească lucrurile. A mers personal la Napoli, la Vincenzo, pentru a lua semnătura. Curând, cei doi copii ai Antoniei cu Alex Velea, Akim şi Dominic vor putea prelua numele de familie al tatălui, Velea.

"Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite", a spus Antonia, la "Răi, da buni".

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro