După 5 ani, divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano este aproape la final: „E o chestiune legată de copil”

+4 click pentru
galerie

După 5 ani, divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano este aproape de final © Arhivă

Mai bine de cinci ani a mers Antonia prin tribunale cu Vincenzo Castellano. S-au despărțit acum o bună bucată de vreme, însă cum greu este cu birocrația, a fost nevoie de ani de zile pentru a divorța.

Acum, într-un final, Antonia mai are un singur pas până va deveni, în teorie, o femeie liberă. Avocatul artistei a declarat că un singur termen a mai rămas din acest război.

„Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a explicat avocatul Antoniei, Ioan Todan, pentru Libertatea.

Antonia și băieții ei își vor schimba numele

În doar câteva zile, Antonia va putea scăpa de numele Castellano. Și ea, dar și băieții ei și ai lui Alex Velea, își vor putea schimba numele din acte.

„Probabil zilele următoare va ieși hotărârea definitivă, apoi se va face schimbarea numelui minorilor în acte. Trebuie ca mai întâi să treacă termenul de apel. Decizia s-a pronunțat în România, dar apoi a trebuit comunicată și în Italia. S-au tot întors comunicările, de aceea s-a prelungit așa mult. Dar asta e legea. Acum urmează definitivarea”, a mai precizat avocatul.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro