Dovada că Antonia îl iubeşte nespus de mult pe Alex Velea! Cum l-a surprins pe artist, de ziua lui de naştere

+5 click pentru
galerie

Dovada că Antonia îl iubeşte nespus de mult pe Alex Velea! Cum l-a surprins pe artist, de ziua lui de naştere © Instagram

Astăzi, 13 mai, Alex Velea împlineşte 35 de ani! Antonia a ţinut să-l surprindă pe artist şi a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Asta nu e tot!

Alex Velea ştie cum să facă o femeie să se simtă iubită. Acum, în această zi specială, când totul este despre el, Antonia nu a stat pe gânduri şi şi-a aşezat gândurile în câteva rânduri uimitoare. De asemenea, frumoasa vedetă a postat câteva imagini cu ei doi, care mai de care mai frumoase sau mai haioase. 

"Mulțumesc pentru că mi-ai dat 2 băieți frumoși! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei 3 îngeri mei și pentru tine, pentru că îmi arăți dragostea care este atât de greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar cel mai important ești binecuvântat, cu sănătate, cu puterea de a munci, cu bunătate, ești plin de talent și, nu în ultimul rând, un tată extraordinar! Deci îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine! Să ne traiesti mulţi mulţi ani !!!! Te iubesc!", i-a transmis Antonia lui Alex Velea, pe reţelele de socializare. 

Alex Velea a luat o decizie radicală în privința copiilor

 Alex Velea a plecat în Italia pentru ca Vincenzo să semneze personal actele. Decizia instanței s-a pronunțat în aprilie 2018 și este definitivă, însă din cauza faptului că Vincenzo nu era găsit acasă de curier când acesta venea cu actele pentru semnat, decizia nu s-a pus în aplicare nici până în ziua de azi, potrivit Libertatea.

Alex Velea s-a întâlnit cu Vincenzo Castellano la Napoli și a rezolvat problema, iar acum băieții săi vor purta numele de Dominic și Akim Velea. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro