Antonia, epuizată la sala de sport. Artista se antreneză cu soţul ei, Alex Velea

+3 click pentru
galerie

Antonia, epuizată la sala de sport. Artista se antreneză cu soţul ei, Alex Velea © instagram

Pentru a avea un corp care să arăte foarte bine este nevoie de mulţi ani de muncă intensă la sala de sport. Antonia este una dintre artistele de la noi care merge la sală şi trage din greu de fiare pentru a fi una dintre cele mai sexy artiste.

Antonia se numeră printre artistele de la noi care merg foarte des la sală. Artista se antreneză din greu, iar rezultatele pe care le obţine sunt pe măsura aşteptărilor. Este adevărat că este una dintre cele mai frumoase şi sexy cântăreţe din România, însă pentru asta a fost nevoie de multe sacrificii din partea artistei. Vedeta a postat pe contul său de instagram câteva filmulete care o surprins la sala de gimnastică. Vizibil epuizată şi obosită după ce a tras de fiare, Antonia nu se lasă cu una cu două. Ce-i drept, are şi o persoană care o motivează să facă acest lucru. Alex Velea este cel ce o însoţeşte pe artista la sala de gimnastică. Cu siguranţă cei doi se completează reciproc, astfel că au reuşit să aiba corpurile foarte bine lucrate şi sunt printre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Ce-ar fi făcut Antonia dacă nu iubea muzica

Artista are un succes enorm, iar fanii îi strigă numele la fiecare concert. Vedeta face super show, dar a afirmat pentru Viva.ro care ar fi fost meserie pe care ar fi practicat-o dacă nu ar fi făcut muzică: „Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de invățat, dar îmi place să îi ajut”.

Alex Velea şi Antonia au împreună doi copii, iar Antonia mai are din relaţia precedentă o fetiţă.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro