Antonia, mesaj emoționant pe Internet. Ce îi lipsește cântăreței, în perioada de izolare. Artista este copleșită de dor

+3 click pentru
galerie

Antonia, mesaj emoționant pe Internet. Ce îi lipsește cântăreței, în perioada de izolare. Artista este copleșită de dor © Instagram

Antonia este una dintre vedetele care au hotărât că pentru siguranța sa și a familiei cel mai bine este să rămână în case în pandemia de coronavirus. Această perioadă dificilă și-a pus amprenta asupra sa, iar de curând, frumoasa artistă le-a mărturisit fanilor că este copleșită de dor.

Antonia este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite cântărețe din țara noastră. O puteați vedea mai mereu la concerte sau diverse evenimente, reușind să-i încânte pe toți cu vocea sa inconfundabilă. Din păcate însă, artista a fost nevoită să ia o pauză de la cariera sa în muzică, având în vedere că ne aflăm în pandemie de coronavirus.

Acest lucru i-a întristat teribil de tare pe fani. În aceeași măsură a fost afectată și Antonia, dovadă fiind mesajul postat recent pe rețelele sociale. Artista le-a mărturisit admiratorilor care o urmăresc în mediul virtual că îi lipsește scena, adugând o fotografie cu ea în timp ce susținea un concert.

„Îmi e dor de scenă”, a scris Antonia pe contul ei de Instagram.

Fanii au reacționat imediat și și-au exprimat la rândul lor dorul pe care îl simt prin sute de comentarii.  

„Abia aștept să treacă toată perioada asta și să pot merge iar la concertele tale 🥺♥️ / E greu pentru toți... O să fie bine, o să treacă, să fii puternică! Te iubim!! 💕💕💕👏 / Ne e dor de tine / Mi-e dor de tine, Antonia 😫💕❤️”, sunt unele dintre comentariile internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro