Antonia, cu perfuzia într-o mână şi cu fiul cel mic în braţe: "Sunt foarte stresată"

+3 click pentru
galerie

Antonia, cu perfuzia într-o mână şi cu fiul cel mic în braţe: "Sunt foarte stresată" © Instagram

Antonia trece printr-o perioadă mai grea şi ştie că trebuie să aibă mare grijă de sănătatea ei. După ce a fost răcită şi a început şi perioada stresantă, cunoscuta artistă a decis să meargă şi să ceară ajutorul specialiştilor. 

În urmă cu câteva ore, Antonia a publicat o fotografie pe reţelele de socializare. În timp ce i se administrează o perfuzie cu vitamine, cântăreaţa îşi ţine în braţe fiul cel mic. Chiar şi aşa, Antonia este cu zâmbetul pe buze, demonstrând că este o femeie şi o mamă puternică. 

"În perioada asta sunt foarte stresată şi pe lângă asta am fost şi răcită, aşa că mi-am găsit timp să mă vitaminizez! Pot să vă spun cu mâna pe inimă că mă ajută extrem de mult şi mă simt foarte bine", a scris Antonia.

Antonia munceşte mult, iar în această perioadă, susţine ea, este foarte stresată. Alex Velea este plecat în Asia Express şi, cu siguranţă, ca o iubită grijulie, artista se gândeşte tot timpul la el şi la ce se petrece cu acesta. Pe lângă asta, Antonia are grijă de cariera ei şi lansează piese, dar în acelaşi timp se asigură şi că Dominic şi Akim nu duc lipsă de nimic.

"Copiii sunt bine, cresc, sănătoşi. Maya e foarte bine. Merg la grădiniţă, la şcoală, Maya face şi dans. A plâns Domi două zile, apoi s-a întegrat foarte bine. Am avut emoţii. Speram să nu sufere, dar a fost foarte bine", spunea Antonia recent într-un interviu pentru Antena Stars, la scurt timp după ce îşi îndeplinise cel mai mare vis. Akim şi Dominic au întâlnit-o pentru prima dată faţă în faţă pe sora lor, Maya. Micuţa locuieşte în Italia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest