Antonia şi Alex Velea, declaraţii din intimitatea lor: „Nu dormim separat”

Antonia şi Alex Velea, declaraţii din intimitatea lor © Arhiva

Nu mai este niciun secret faptul că Antonia şi Alex Velea au o relaţie extrem de pătimaşă. Cei doi se comportă exact ca doi adolescenţi, deşi sunt părinţii a trei copii.

Cei doi artişti sunt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi, pe lângă sentimelentele pe care şi le poartă, pe Antonia şi pe Velea îi leagă şi o chimie sexuală extraordinară, după cum a spus recent Antonia.

Într-un interviu recent, cei doi au vorbit despre relaţia lor, dar au şi dezvăluit la ce lucru nu au renunţat deşi au devenit părinţi. Dacă unii părinţi aleg să doarmă separat din momentul în care apar copiii în vieţile lor, ei bine, nu este şi cazul Antoniei şi a lui Alex Velea.

Cei doi le-au staibilit copiiilor un program fix şi foarte rar se abat de la regulă.

Le-am făcut de mici același program, ca să ne fie mai ușor. Îi culcăm la aceeași oră", a mărturisit Antonia, conform Libertatea.ro.

Acelaşi lucru a precizat şi Velea, dar a mai avut de adăgat câte ceva.

„ Nu dormim separat, cu unul dintre băieți. Dar depinde și de cât de obosiți suntem. Îți spun sincer că se îmtâmplă uneori să adormim toți patru pe canapea”, a spus și Velea.

Cât despre faptul că au stat atât de mult separat, Velea participând la emisiunea Asia Express, cei doi îndrăgostiţi au spus că această perioadă a fost destul de grea pentru ei, fiind obişnuiţi să facă toate lucrurile împreună.

„A fost greu rău fără el, chiar a fost greu. Chiar m-a întrebat dacă ne-am fi descurcat amândoi la Asia Express. Eu știu că m-aș fi descurcat, doar că nu mă atrage acest gen de aventură”, a spus Antonia.

Velea a ţinut însă să mai adauge câteva cuvinte şi să completeze cele spune de partenera sa.

Vă zic eu, are oroare de gâze, gândaci, tot felul de orătănii și nu i-ar fi plăcut", a completat Alex Velea.

Deşi în urmă cu şapte ani nu mulţi le dădeau şanse de reuşită, iată că acum velea şi Antonia au unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, chiar dacă uneori şi între ei mai există mici discuţii.

"Ne certăm și noi, cum să nu, suntem niște oameni normali. Bine, e mult spus că ne certăm, ajungem dintr-o prostie să ne contrazicem. Nu ne încadrăm în acea tipologie de cuplu în care începem să țipăm, să aruncăm cu obiecte unul în celălalt”, a mai declarat Velea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro