Antonia și Alex Velea, nonconformiști când vine vorba de amor. Ce sacrificiu a făcut artista pentru a condimenta partidele

+3 click pentru
galerie

Antonia și Alex Velea, nonconformiști când vine vorba de amor. Ce sacrificiu a făcut artista pentru a condimenta partidele © Instagram

Alex Velea și Antonia reprezintă unul dintre cele mai apreciate și invidiate din România. Cei doi artiști rezonează foarte bine și se înțeleg de minune atunci când vine vorba despre familia lor frumoasă.

Nici partidele de amor nu sunt unele banale, iar Antonia a declarat de multe ori că încearcă mereu chestii noi, pentru a mai condimenta lucrurile în dormitor. Artista și Alex Velea sunt de nedespărțit și fiecare problemă pe care o întâmpină le sudează și mai mult relația. Mai mult decât atât, Antonia chiar și-a pus piercinguri în sâni pentru a ieși și mai mult din tipare. Antonia a dezvăluit amănunte picante despre viața sa cu artistul Alex Velea, în urmă cu ceva timp.

"Nu sunt fake-uri piercingurile (n.r. din sfârc). M-am gândit de un an să-mi pun. A durut foarte rău. Mi s-a pus mie pe creier și m-am dus să-mi fac", a mărturisit Antonia, pentru emisiunea "Xtra Night Show", în urmă cu ceva timp. 

Antonia spune că nu a făcut prea multe sacrificii pentru o relație perfectă cu Alex Velea. Cei doi au avut o chimie încă de la început, iar atracția puternică dintre ei a fost primul pas. 

"Mi se pare că ne înțelegem de la sine, nu ne-a luat mult să ne învățăm unul pe anul. Ne regăsim unul într-altul. Mereu ne arătăm afecțiune, dar nu suntem sufocanți. Este un tată foarte bun și o să susțin mereu. Suntem atrași unul de altul. (...) Mă enervează că Alex are dreptate", a adăugat Antonia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro