Antonia și Alex Velea, secretele unei relații perfecte: ”Avem o chimie sexuală extraordinară”

Antonia și Alex Velea, secretele unei relații perfecte © Arhiva

Antonia și Alex Velea au una dintre cele mai frumoase relații. Cei doi se bucură de o familie extraordinară, de copii minunați, dar și de clipe în doi exact ca la 20 de ani. Artiștii sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, lucru pe care îl demonstrează ori de câte ori se află unul în compania celuilalt.

Cei doi artiști sunt împliniți pe toate planurile, făcând o echipă de nota 10 atât în muzică, cât și acasă.

La cei 30 de ani pe care îi are, Antonia este o mama împlină și o artistă care se află mereu în topurile musicale, ba mai mult, de ani de zile nimeni nu o detronează atunci când vine vorba de cea mai frumoasă femeie.

Recent, într-un interviu pentru revista Viva, Antonia a vorbit despre carieră, familie, dar și despre cum reușește să aibă o relație de nota 10 cu Alex Velea.

Vedeta nu s-a gândit încă la nuntă, dar spune că atunci când ai lângă tine persoana potrivită, nunta va fi de nota zece.

”Nu m-a cerut, încă.  Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine”, a spus Antonia.

Artista a vorbit și despre pasiunea dintre ea și Velea, care este exact ca la început. Frumoasa vedeta a dezvăluit faptul că relația sa cu Velea se bazează foarte mult și pe sexualitate.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a mai dezvăluit artista.

Deși par un cuplu perfect, se pare că și în relația celor doi mai există mici certuri, dar reușesc de fiecare data să treacă peste orice, împreună.

”Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor și nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte-o glumiță. Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit”, a mărturisit soția lui Velea.

În același interviu, Antonia a dezvăluit și la ce anume recurge pentru a menține flacăra pasiunii aprinsă, chiar și cu trei copii în casă.

”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când”, a încheiat Antonia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro