Fetița Antoniei a împlinit 9 ani! Ipostaza emoționantă în care a surprins-o vedeta. FOTO

+3 click pentru
galerie

Fetița Antoniei a împlinit 9 ani! Ipostaza emoționantă în care a surprins-o vedeta. FOTO © Instagram

Sărbătoare mare în familia Antoniei! Fetița artistei, Maya, a împlinit astăzi vârsta de nouă ani, iar aniversarea a fost una cu totul specială.

Antonia a mers recent în Italia, alături de partenerul ei, Alex Velea, dar și de cei doi copii ai lor, Dominic și Akim. Antonia a trăit fericirea supremă, iar faptul că toți cei trei copii ai săi s-au întânit în același lor a împlinit-o cu adevărat. Astăzi, Antonia i-a spus "La mulți ani" fetiței sale prin intermediul unei fotografii speciale. În imagine, apare Maya, îmbrăcată într-o rochiță demnă  de o adevărată prințesă, alături de frații săi vitregi, Dominic și Akim. Postarea a strâns mii de like-uri din partea internauților, care s-au bucurat că artist a reușit să petreacă timp prețios alături de toți cei trei copii ai săi. 

Antonia și Alex Velea, unul dintre cele mai indiate cupluri din showbiz

"Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp.", a spus Alex Velea, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

"Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună.", a spus și Antonia.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro