Anunţul făcut Antonia, în timp ce Alex Velea este la Asia Express. Motiv de mare bucurie pentru fani

+3 click pentru
galerie

Anunţul făcut Antonia, în timp ce Alex Velea este la Asia Express. Motiv de mare bucurie pentru fani © Instagram

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt de nedespărţit atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi, fapt pentru care frumoasa artistă a simţit o schimbare majoră când iubitul ei a decis să participe la Asia Express. Recent, cântăreaţa le-a dat o veste surpzinzătoare fanilor, iar aceştia au fost extrem de încântaţi.

Alex Velea şi frumoasa lui iubită Antonia au o viaţă de vis. Cei doi artişti au o carieră de succes, la care unii doar visează şi o familie minunată. În timp ce cântăreţul trăieşte experienţa vieţii sale în cel mai dur show de televiziune, Asia Express, Antonia le-a împărtăşit admiratorilor un mare motiv de sărbătoare.

Antonia şi Alex au împreună doi băieţi superbi, pe Dominic şi Akim. De curând, cel din urmă a împlinit 3 anişori, iar părinţii lui sunt în culmea fericirii. Cu această ocazie, aceştia au postat o fotografie cu micul sărbătorit.

"La mulţi ani, iubirea mea! ♥️ #3 Cel mai mic lucru al meu este acum băiat mare! Dumnezeu m-a binecuvântat cu toţi 3! Mami te adoră!", a scris Antonia în dreptul fotografiei cu Akim, pe contul său de Instagram.

Chiar dacă tatăl său a lipsit de la ziua lui, pe contul lui Alex Velea a apărut o urare pentru Akim, prin care îşi exprimă iubirea.

"Nu trece o zi în care să nu ma gândesc cât sunt de norocos că vă am. Pe voi, cei trei îngeri şi pe Mămica voastră. La mulţi ani Akim! #3ani", scrie pe contul de Instagram al lui Alex Velea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro