Anunțul făcut de iubitul Anamariei Prodan. Ce a scos Flavius Nedelea la închiriat: „Pe Coasta de Azur...” / FOTO
Publicat pe 10.05.2023 la 13:35 Actualizat pe 10.05.2023 la 17:01
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. El este un prosper om de afaceri, iar de curând a anunțat că a sa companie de iahturi închiriază unul din iahturi. Afaceristul a făcut o postare pe rețelele personale de socializare. Iată ce a postat partenerul impresarei pe pagina sa de Instagram!
- Ce anunț a făcut iubitul Anamariei Prodan
- Ce a scos Flavius Nedelea la închiriat
Compania lui Flavius Nedelea a scos la închiriat unul din iahturile de lux, iar acesta a postat mai multe fotografii pe rețelele personale de socializare. Iată cum arată bijuteria care a fost scoasă la închiriat!
Ce anunț a făcut iubitul Anamariei Prodan
Pe platformele personale de socializare, Flavius Nedelea a postat mai multe fotografii cu iahtul companiei, care a fost scos la închiriat. În imagini se poate vedea iahtul de lux atât de la exterior, cât și de la interior.
La postare, iubitul Anamariei Prodan a scris că iahtul este închiriat pe Coasta de Azur, astfel că mulți se pot bucura de clipe de relaxare într-o destinație inedită. Afaceristul nu a oferit detalii despre preț sau ce ar include acesta, însă a lăsat oamenii să-i scrie în privat.
De altfel, acest iaht a fost cel pe care s-a filmat Fast & Furious, astfel că cei care îl închiriază se pot bucura de o experiență unică.
Cât costă să iei cina la restaurantul de lux al lui Flavius Nedelea
Flavius Nedelea nu are doar un iaht, ci el deține și un restaurant de lux în Centrul Vechi al Bucureștiului. Vă vom prezenta cât costă să iei cina la acest restaurant frumos al iubitului Anamariei Prodan. Restaurantul promite o diversitate de preparate, de la cele clasice până la cele mai sofisticate. De exemplu, o supă cremă de dovleac copt cu semințe și alune prăjite costă 75 de lei, în timp ce prețul pentru foie gras cu smochine, piure de mere, crunch de fistic este de 115 lei.
Pentru o coadă de langusta, risotto cu șofran și dovleac copt, bisque de homar, cei care vor să ia cina trebuie să scoată din jur 650 de lei. De asemenea, o ballotină din mușchiuleț de porc umplut cu ierburi aromatice și ciuperci, cartofi fondanți, șoric expandat costă 95 de lei.
Pentru vegani, risotto cu șofran, dovleac copt, conopidă galbenă și ceapă crocantă costă 65 de lei, în timp ce gnocchi cu rogout de ciuperci sălbatice, mascarpone porcini, trufe negre, fulgi de parmezan și alune de pădure caramelizate, micro plante costă 70 de lei.