Apele nu s-au liniştit nici la opt ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele artistei, scandal cât casa cu Petru Mircea

+3 click pentru
galerie

Familia Mădălinei Manole, conflict cu Petru Mircea © Facebook

Au trecut opt ani de la trecerea în nefiinţă a Mădălinei Manole, dar lucrurile nu par să se fi liniştit între soţul acesteia şi familia ei. Chiar dacă anii au trecut, durerea a rămas aceeaşi, iar aceştia nu pierd nicio ocazie din a se certa şi din a-şi reproşa unii altora moartea Mădălinei Manole.

Un nou episod a avut loc de această dată între Petru Mircea şi Marian Manole, fratele Mădălinei Manole. Cel din urmă l-a telefonat pe fostul său cumnat, însă felul în care s-a încheiat discuţia este total neaşteptat.

Marian Manole a precizat într-un interviu acordat recent că a vrut să ia legătura cu Petru Mircea pentru a-l ruga să-şi vadă nepotul. După ce a citit în presă că micuţul Mădălinei Manole şi a lui Petru Mircea a aflat de moartea mamei sale, Marian Manole, unchiul copilului a încercat să vorbească cu Petru Mircea pentru a-l determina să-l lase să-şi vadă nepotul.

Recţia lui Petru Mircea nu a fost deloc cea aşteptată, acesta vorbindu-i urât. Petru Mircea i-a închis fostului cumnat telefonul şi chiar i-a blocat numărul pentru ca fratele Mădălinei Manole să nu-l mai poată contacta, potrivit informaţiilor din presă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro