Sărbătoare mare în familia lui Florin Piersic Fanii au reacţionat imediat

Sărbătoare mare în familia lui Florin Piersic Fanii au reacţionat imediat

Este sărbătoare mare în familia lui Piersic. Celebrul actor, iubit de întreaga lume, cu o poveste de viaţă împresionantă, împlineşte astăzi, 27 ianuarie, frumoasa vârstă de 84 de ani.

Contrar vârstei sale, marele actor este într-o formă de zile mari şi nimeni nu ar crede ceea ce buletinul demonstrează.

Pentru că o ţară întreagă îl ştie, i-a urmărit activitatea profesională, maestrul Florin Piersic este astăzi sărbătorit de familie şi de prieteni.

În mediul online au curs urările de bine şi mesajele de suflet pentru marele actor. Fanii s-au întrecut în urări, iar până la sfârşitul zilei, cu siguranţă, căsuţa de mesaje a artistului se va bloca.

"La mulţi ani, maestre!", "La mulţi ani cu sănătate şi bucurii!", "La mulţi ani celui mai iubit actor!", sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor marelui actor.

Printre cei care au ţinut să îi transmită o urare lui Florin Piersic este şi mIhai Mitoşeru. Vedeta a ţinut să îi mulţumească maestrului în cel mai frumos mod.

"Este nașul părinților mei, este cel care mi-a dat poezia cu care am intrat la “teatru”, este (practic) Dumnezeu! Maestre Piersic, La mulți ani!", a fost mesajul lui Mihai Mitoşeru.

Viaţa lui Florin Piersic

Florin Piersic s-a născut la 27 ianuarie 1936, la Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, promoţia 1957.

Celebritatea şi popularitatea au venit nu doar din rolurile de pe scenă, ci şi din cele de pe marele sau micul ecran.

Rolurile sale celebre din filme rămân cele de haiduci - Anghel Şaptecai sau Grigore Pintea, dar rolul cel mai cunoscut şi îndrăgit, cu care aproape s-a confundat în conştiinţa publicului, este Mărgelatu

De asemenea, de-a lungul timpului, Florin Piersic a primit titlul de ''Cetăţean de Onoare'' al mai multor oraşe precum: Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Bucureşti şi Galaţi.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro