Ţi-l mai aminteşti pe Arsenium de la O-zone? Cum arată acum şi cu ce se ocupă! GALERIE FOTO

+9 click pentru
galerie

Ţi-l mai aminteşti pe Arsenium de la O-zone? Cum arată acum şi cu ce se ocupă! GALERIE FOTO © Facebook

Arsenie Todiraş a făcut furori în anii 90 cu trupa O-Zone. Toate fetele întorceau capul după el pe stradă şi se imaginau la braţul lui. Anii au trecut, iar despre Arsenium nu s-au auzit prea multe. Nu mai seamănă deloc cu puştiul pe care îl ştiam cu toţii!

Originar din Chișinău, Arsenie Todiraş, cunoscut ca Arsenium, a făcut parte din trupa "O-Zone" din 1998 până în 2005, alături de Radu Sîrbu și Dan Bălan. Au format împreună una dintre cele mai de succes formații din anii 1990, cu hit-uri precum "Dragostea din tei" sau "De ce plâng chitarele".

Din 2005, fiecare a pornit pe drumul lui. La fel ca şi foştii săi colegi, Arsenium şi-a continuat viaţa în industria muzicală, doar că... departe de România. În prezent locuieşte în Rusia, unde, după cum vedem pe reţelele de socializare, are un succes incredibil! 

Asta nu înseamnă însă că nu mai are nicio legătură cu România. Se mai întoarce din când în când şi pe la noi. Nici foştii colegi nu l-au uitat! Cei trei păstrează legătura.

"Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu (ex-O-Zone) mai mult", a povestit Arsenium în urmă cu ceva timp.

Acum, Arsenie Todiraş este complet schimbat! A abordat un stil vestimentar excentric, asemănător cu cel al noii generaţii şi nu spune "Nu" provocărilor. 

Nici pe plan sentimental pare-se că nu o duce rău. Are o relaţie de cinci ani cu o brunetă originară din Rusia şi, în 2018 se gândea să facă pasul cel mare. Aşa că, dacă lucrurile evoluează în aceeaşi manieră, cine ştie! Poate vedem şi o nuntă!

"Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp", spunea Arsenium în 2018.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro