Alexandru Arșinel a vorbit cu Tamara Buciuceanu, cu puțin timp înainte ca ea să moară. Ce i-a spus marea actriță

Alexandru Arșinel a vorbit cu Tamara Buciuceanu, cu puțin timp înainte ca ea să moară. Ce i-a spus marea actriță © Arhivă

Încă o stea a culturii românești s-a dus. Tamara Buciuceanu a murit la 90 de ani, după ce a purtat o luptă pentru viața ei, timp de câteva zile. Vestea morții ei a întristat profund lumea teatrului românesc și nu numai. Acum, artiști unul și unul o deplâng pe marea doamnă a teatrului românescu, unul dintre colegii îndoliați fiind chiar Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a pierdut, în ultimii câțiva ani, multe colege de breaslă care i-au fost și bune prietene. După Stela Popescu și Cristina Stamate, s-a dus acum și Tamara Buciuceanu.

Actorul a povestit că a vorbit cu Tamara Buciuceanu despre problemele ei de sănătate, în ultima perioadă. Ultima conversație au avut-o chiar recent, cu doar două zile înainte ca actrița să se stingă.

„Am vorbit cu Tamara acum câteva zile şi îmi spunea că nu se simte prea bine. Era internată în spital, dar nu se plângea. Îmi spunea: 'Arşinică, nu mă simt prea bine'. Ne este greu, foarte greu la toţi. Nu îmi vine să cred cum se duc una după alta: Cristina Stamate, Stela Popescu şi acum Tamara. Tare rău îmi pare. A plecat un camarad, un prieten extraordinar. Îmi pare tare rău. (...) Dumnezeu să o odihnească şi să o primească în rândul marilor, uriaşilor artişti care s-au dus în ultimii ani”, a explicat Alexandru Arșinel, conform Antena 3.

Tamara Buciuceanu a murit pe patul de spital, la vârsta de 90 de ani, după ce mai multe probleme grave de sănătate s-au acumulat și au ieșit, din păcate, învingătoare. În ultimul timp, prefera să stea mai mult retrasă, cel mai probabil din cauza acestor probleme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro