Artist de muzică populară, dramă fără margini. A rămas fără casă, după un incendiu puternic. "Dădeau cu apă pe pereţi şi am leşinat"

Artist de muzică populară, dramă fără margini. A rămas fără casă, după un incendiu puternic. "Dădeau cu apă pe pereţi şi am leşinat" © Arhiva

Alexandru Păstrașcu, cunoscut și ca fiul adoptiv al Mariei Ciobanu, a trecut prin momente cumplite. Cunoscutul artist de muzică populară și-a găsit casa făcută scrum, în urma unui incendiu incendiu puternic a izbucnit din cauza firelor din spatele unei canapele din sufragerie.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu mulți ani, însă fiul "adoptiv" al Mariei Ciobanu nu poate uita nici acum această zi. El s-a ales cu locuinţa în care stătea alături de părinţii săi mistuită, după ce i-a luat foc.

A trecut prin momente cumplite

Incendiul devastator a pornit în locuinţa sa din cauza unui scurt circuit la firele din spatele canapelei, aflată undeva în sufragerie. Alexandru Pătraşcu a povestit totul despre drama pe care a trăit-o, la „Agenția VIP”, în urmă cu ceva timp, atunci când casa în care lucuia alături de părinți a fost cuprinsă de flăcări. 

"Da, eram cu prietena mea Laura Bondari la un eveniment privat şi au început să sune prieteni de-ai mei, vecini ca să-mi spună şi am crezut că e o glumă. Am ajuns repede în Bucureşti şi vreau să vă spun că ce am văzut eu, nu doresc la nimeni. (...). Am salvat câteva cămăşi tradiţionale, iar când am venit şi am intrat în casă, încă mai dădeau cu apă pe pereţi şi am leşinat. (…). Au fost afectaţi şi vecinii mei de perete", a povestit Alexandru Pătraşcu în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Alexandru Pătraşcu e un tânăr aflat la începutul carierei. Alexandru Pătraşcu, "fiul adoptiv" al Mariei Ciobanu, a spus că de educaţia lui s-a ocupat şi fiul artistei, Ionuţ Dolănescu, nu doar celebra artistă și aceasta l-a ajutat enorm să dobândească un nume în această industrie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro