Artista Anca Pop s-a sinucis? Prietenii şi poliţia nu exclud această variantă

+3 click pentru
galerie

Anca Pop a murit © Foto: Instagram

Artista Anca Pop a murit, luni seară, după ce a ajuns cu maşina în Dunăre. Din primele informaţii se pare că aceasta ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi plonjat în apă. Au apărut, însă, şi noi informaţii în acest sens, iar prietenii virtuali, dar şi autorităţile iau în calcul şi varianta sinuciderii.

Nu s-a dovedit nimic până în acest moment, o întreagă anchetă fiind în desfăşurare, însă oamenii legii nu pot exlude varianta sinuciderii. La fel gândesc şi unii dintre prietenii virtuali, care au lăsat mesaje pe pagina sa de Facebook. "Fata asta nu era creştină, credea în zei păgâni din Asia. Eu i-am zis să se întoarcă la Hristos, că într-o zi se va sinucide şi a râs de mine, poftim acum, dar păcat era fată tânără şi cred că avea un suflet bun totuşi", a scris o prietenă virtuală.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Anca Pop a pozat aproape goală! Cântăreaţa care a murit în Dunăre era cunoscută pentru astfel de imagini

De asemenea, o coincidenţă mare are legătură şi cu ultima fotografie postată de Anca Pop pe Instagram. Liniştită, stând cu spatele şi privind apa, Anca Pop a scris doar: "Dunărea". Să fi fost aceasta o premoniţie sau artista avea gânduri deloc curate? Ancheta poliţiei va stabioli cum s-a produs tragedia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro