O artistă de la noi a înlocuit maşina personală cu ...tramvaiul. Cum a ajuns în această situaţie

+3 click pentru
galerie

O artistă de la noi a înlocuit maşina personală cu ...tramvaiul. Cum a ajuns în această situaţie

Ami este una dintre artistele apreciate de la noi. Vedeta a decis să îşi lase maşina acasă şi să încerce să meargă cu un alt mijloc de transport. Artista a ales să meargă cu tramvaiul, dar nu a plecat singură la drum. Vedeta a avut şi companie pe parcursul călătoriei prin Bucureşti.

Ami a ales să facă ceva inediat. Vedeta a lansat de curând o piesă nouă, iar lansarea a vrut să fie una specială şi de neuitat. Cântăreaţa a decis să îşi cheme câţiva prieteni şi împreună să meargă într-o călătorie cu tramvaiul prin Bucureşti. Vedeta a hotărât să folosească acest mijloc de transport, deoarece acesta face şi subiectul celei mai noi piese. Bineînteles, a reuşit să facă şi fotografii şi câteva întregistrări video pe care ulterior le-a împărtăşit cu fanii de pe contul său de socializare: ,,Ieri am luat un #tramvai și ne-am plimbat prin București! Cu emoții am pornit la drum dar am scăpat de ele la prima stație! Vă mulțumesc celor care ați fost prezenți și că v-ați bucurat împreună cu mine de călătorie. Data viitoare să nu vă mai prind fără bilet! '', a scris Ami pe contul său de socializare.

Ami, sacrificiul din spatele carierei

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Ami a povestit că i-a fost foarte greu să se mute în București: „Cel mai greu lucru pe care l-am făcut pentru cariera mea a fost mutarea mea în București. Cred că în clasa a XII- a, adică în urmă cu 10 ani. Mi-a fost destul de greu să mă despart de familie, de prieteni, de toate locurile în care am copilărit. Am venit într-o lume nouă, cu mulți străini, nu cunoșteam pe nimeni. Nu știu ce a fost în capul meu să fac mutarea într-o perioadă așa de dificilă”, a mărturisit Ami, pentru viva.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro