Artistul Adrian Romcescu trăieşte cu un mare regret în suflet! "Am pus cariera pe primul loc..."

Artistul Adrian Romcescu trăieşte cu un mare regret în suflet! "Am pus cariera pe primul loc..."

Adrian Romcescu este considerat unul dintre cei mai valoroşi solişti şi compozitori ai României din anii 80, şlagărele sale fiind şi astăzi nemuritoare. A cântat pe cele mai mari scene ale României, însă în anul 1984, un turneu în Danemarca avea să-l marcheze definitiv.

Ajuns la vârsta de 63 de ani, Adrian Romcescu a fost invitat în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", unde a povestit cum avea să o întâlneacă în acel an, 1984, pe cea care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna, soţia sa.

"Eram în turneu cu trupa mea de suflet Sfinx şi am susţinut un concert în Danemarca. Acolo, danezii au ceva ce la noi nu cred că ar putea fi vreodată, marţea este "Seara doamnelor". Cum ar putea funcţiona în România aşa ceva? Cum o femeie să invite bărbatul la dans sau să-i facă cinste? Prea greu. A venit la mine, fiindcă aşa e regula. Nu credea că sunt cunoscut în ţară, îi plăcea de mine aşa cum eram", a spus artistul.

Ce-a urmat, avea să-l ia prin surprindere chiar şi pe marele Adrian Romcescu. Primul contact cu soacra avea să îl ţină minte toată viaţa, într-un mod pozitiv. Chiar şi acum povesteşte cu amuzament şi nostalgie, fiindcă doamna nu se mai află în lumea celor vii.

"Am vorbit vreo două luni cu soţia, apoi s-a ivit un turneu în Norvegia şi m-a invitat la ea, în Danemarca, fiindcă urma Crăciunul. Aşa că am acceptat să merg cu fratele meu. Când am ajuns, soţia a venit m-a pupat, apoi a apărut soacra. Dumnezeu să o ierte! Când m-a văzut a încremenit, s-a speriat şi a plecat. De fapt, ea mă ştia de vreo 10 ani. Venea în România, în acei ani în care scandinavii veneau în masă pe litoral. Mă văzuse la televizor, în concertele de pe litoral, chiar avea un vinil cu Gil Dobrică. Mă ştia ca pe un cal breaz. Abia atunci a înţeles soţia că sunt cineva în România", a completat artistul.

Cel mai mare regret al artistului

Adrian Romcescu şi soţia sa, Gitte, s-au căsătorit pe 20 noiembrie, 1986. Sunt de 33 de ani împreună, însă un mare regret le mistuie sufletele, lăsând un gol imens.

"Regret enorm că n-avem copii. Nici eu, nici fratele meu. Nici unul dintre noi n-a avut urmaşi. Se spune că dacă nu ţi-l doreşti când trebuie, nu se mai întâmplă. Când m-am stabilit acolo, doi ani mi-a luat să ajung la un statut, să câştig mai mult decât un danez. Nu am vrut să înfiez un copil. Ea s-a gândit, dar eu am vrut să fie al meu. Este o fată din Italia care spune că e fiica mea, însă a fost doar un zvon. Am pus cariera pe primul loc, iar când am vrut să facem copii, a fost prea târziu", a conchis Adrian Romcescu.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro