Aşa ceva nu mai auzi! La ce vârstă şi-a început Alina Eremia viaţa sexuală

+3 click pentru
galerie

Aşa ceva nu mai auzi! La ce vârstă şi-a început Alina Eremia viaţa sexuală © Instagram

Alina Eremia se menţine de ani buni în topul preferinţelor românilor! Are succes pe plan profesional şi a reuşit, cum numai ea ştie, să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. Însă, din când în când, "a mai scăpat" câte o informaţie bombă! Aşa s-a întâmplat şi acest detaliu picant din viaţa ei! Când şi-a pierdut vedeta virginitatea?

Alina Eremia a ştiut ce vrea să facă cu viaţa ei încă de la 4 ani! A fugit din sala de dans în cea de canto şi... acolo a rămas! A continuat să se dedice muzicii, dar asta nu înseamnă că s-a ţinut departe de suferinţele specifice iubirilor adolescentine.

S-a îndrăgostit la vârsta de 15-16 ani şi a şi suferit! Însă, până să ajungă în dormitor cu iubitul, a mai aşteptat ceva timp. În urmă cu ceva timp, Alina Eremia a dezvăluit că a făcut prima dată amor la vârsta majoratului! Atunci a simţit că e momentul potrivit.

"Când a fost posibil şi când a fost momentul potrivit. Şi când am fost majoră", declara Alina Eremia în trecut, la un post radio.

Cum a ajuns pe culmile succesului

Pentru Alina Eremia, succesul nu a venit pe tavă! Şi-a dorit, a muncit şi a câştigat un public numeros, care o susţine şi o urmăreşte de fiecare dată. Dacă de prima dezamăgire pe plan amoros am menţionat deja, pe plan profesional s-a întâmplat atunci când a vrut să-şi continue drumul cu o carieră solo, după succesul trupei "Lala Band". Nu i s-a dat nicio şansă la început! Într-un final, după multă muncă, totul s-a transformat într-un vis împlinit.

"Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile...nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta", a povestit Alina Eremia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro