Aşa le-au dat Laura Dincă şi Cristian Boureanu peste nas răutăcioşilor. Gata cu procesul, acum bat clopote de nuntă!

+3 click pentru
galerie

Aşa le-au dat Laura Dincă şi Cristian Boureanu peste nas răutăcioşilor. Gata cu procesul, acum bat clopote de nuntă! © arhivă

Laura Dincă şi Cristian Boureanu se iubesc mai mult ca niciodată. Deşi formează un cuplu deja de 5 ani, cei doi au trecut prin încercări grele de-a lungul timpului. Întrebată de multe ori când se va căsătorit şi va deveni mamă, Laura Dincă a ţinut întotdeauna să precizeze că aşteaptă să se liniştească lucrurile în viaţa ei şi a fostului politician.

Problemele cu Poliţia - pa! Viaţa de familie - da!

Veşti bune acum. Iată că după ce procesul cu poliţia s-a încheiat, iar cei doi îndrăgostiţi au putut să se bucure iar de viaţă, Laura Dincă şi Cristi Boureanu îşi fac planuri de viitor. Blondina a vorbit deschis despre căsnicie şi copii şi a ţinut să precizeze că îşi doreşte mai întâi să facă nunta şi apoi 3 copii.

Deşi viaţa a supus-o la încercări grele prin scandalul cu poliţia în care fostul politician a fost implicat, Laura consideră ca abia acum are maturitatea de a deveni mamă, mai ales că ea şi Cristi Boureanu locuiesc deja de ceva timp împreună, potrivit Antena Stars.

Şi la biserică o vom vedea cât mai curând pe Laura Dincă, cel mai probabil, îmbrăcată într-o frumoasă rochie de mireasă. 

De multe ori lumea nu le-a dat nicio şansă, dar Laura Dincă şi Cristian Boureanu se iubesc mai mult ca niciodată şi consideră că au o relaţie perfectă. Mai mult decât atât, blondina a povestit mereu cât de mult a maturizat-o şi a învaţat-o povestea de iubire pe care o trăieşte alături de fostul politician.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro