Se ascut săbiile, la "Dragoste fără secrete"! "Eşti zero barat ca bărbat"

Se ascut săbiile, la "Dragoste fără secrete"! "Eşti zero barat ca bărbat"

S-au încins spiritele, astăzi, în cadrul show-ului matrimonial "Dragoste fără secrete". Două dintre cupluri şi-au aruncat cuvinte grele, în încercarea de a scoate adevărul la suprafaţă. Subiectul de dispută a fost relaţia pe care o are Cristi cu Mădălina.

Totul a pornit din momentul în care Cătălin, cel care formează un cuplu cu Mădălina, şi-a spus părerea cu privire la relaţia pe care o are Mădălina cu Cristian. "Eu nu-i văd să formeze un cuplu. Adică ei sunt doar amici, din câte văd eu. Vă certaţi mereu, dar tu pozezi mereu, de faţă cu noi, că totul e bine", spunea Cătălin.

Acesta a fost contracarat rapid, cu un răspuns surprinzător, de Mădălina: "Poţi să câştigi concursul şi fără a fi un cuplu". Bineînţeles, nu a putut sta departe de subiect nici Cristian, care a ţinut să-i explice lui Cătălin cum stă treaba: "E prea complicat pentru tine să înţelegi lucruri de genul ăsta. Nu sunt aici să demonstrez ceva, cuiva. Am venit să fac ceva, ce lumea ştie. Nu cred că e nevoie să stăm călare unul pe celălalt să fim un cuplu. Nu am nevoie de prietenia nimănui, doar respect şi atât".

Punctul culminant a fost atins de Carmen, care şi-a simţit iubitul atacat din două părţi şi a simţit să-şi apere iubitul: "Ce respect pot să-ţi ofer, când ai spus vorbele pe care mi le-ai spus, pe hol. Ai fost foarte nesimţit. Mi-ai spus: <<vorba lu tata (care este preot) - vino când te voi chema eu>>, apoi ai făcut semnul Sfintei Cruci. Pentru mine, eşti un zero barat ca bărbat, cu toate că te-am apreciat la început", i-a spus Carmen, lui Cristian, lăsându-l pe acesta fără replică.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest