Asia Express 3. Speak, "obligat" de Ştefania să lupte pentru marele premiu! Ce îl nemulţumeşte pe artist / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Asia Express 3. Speak, "obligat" de Ştefania să lupte pentru marele premiu! Ce îl nemulţumeşte pe artist © arhivă

Ştefania a reuşit să îl convingă pe Speak să participe împreună la Asia Express, iar motivul a fost faptul că vor să îşi consolideze relaţia. Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar cei doi se aşteptau ca totul să fie mult mai uşor.

Experienţa "Asia Express" a început pentru Speak şi Ştefania cu multe surprize. Dacă ştia el... nici n-o mai întreba. De ce spunem asta? Ei bine, Speak a mărturisit că a plecat în Asia Express fără voia lui. Ştefania, tu eşti şefa!

"Eu sunt Ştefan din Bacău, am venit fără voia mea aici!", a spus Speak.

"A venit Ştefan la mine şi mi-a zis *Auzi, nu vrei să mergem în Asia Express?*... Şi am zis *Da!*. Iar el a zis *Nu! Mă aşteptam să zici că nu!*". L-am târât pe Ştefan după mine. Mergem să ne consolidăm relaţia!", a povestit Ştefania.

Într-un final a acceptat, dar a avut o condiţie: ca Ştefania să nu îi spună "bebe" şi în emisiune pentru că "se face de râs". Ei bine, nu ştim cum să spunem, dar... Lasă, Speak! Aşa vede toată ţara cât de mult vă iubiţi voi.

"Mie nu îmi place că îmi zice bebe", s-a "plâns" Speak, în faţa camerelor de filmat.

Nu s-au lăsat unul pe celălalt, dimpotrivă. Speak şi Ştefania fac echipă bună, şi încearcă să treacă peste momentele de cumpănă. Iar frumoasa şatenă are tactica ei în ceea ce priveşte competiţia. Dar Speak are altă părere. 

"Eu abia aştept momentele de cumpănă, pentru mine sunt foarte funny!", spune Ştefania. De cealaltă parte, pentru Speak, "este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viaţa mea!". 

Speak a plecat cu gândul că, după această experienţă, nu va mai apărea deloc la televizor!

Şi cum esenţele tari se ţin în sticle mici, aşa cum spune şi Ştefania, cu siguranţă ea şi Speak vor trece peste momentele dificile pe care le vor întâmpina în Asia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro