Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. ''Am renunțat pentru că spuneau că sunt fata Ionelei''

+3 click pentru
galerie

Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. ''Am renunțat pentru că spuneau că sunt fata Ionelei'' © Instagram

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate, dar și controversate vedete de la noi. Deși are mulți susținători și oameni care o iubesc, există și critici, care au mereu ceva de comentat la adresa ei.

Anamaria Prodan nu-i bagă, însă, în seamă și preferă să-și trăiască viața cum știe mai bine. Muncește și vrea să-și ducă cu mândrie numele mai departe. Are o carieră de succes și chiar putem spune că a făcut față cu brio tuturor încercărilor de care s-a lovit în viața profesională.

Și pentru că tot a venit vorba de carieră, puțini sunt cei care știu care a fost prima meserie a sexy impresarei. Dacă vă vine să credeți sau nu, Anamaria Prodan a fost jurnalist.

Da, da, ați auzit bine. Vedeta a început o carieră în jurnalism, acea perioadă fiind una dintre cele mai frumoase din viața sa. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Agenția Vip de la Antena Stars, Anamaria Prodan a recunoscut că i-a plăcut mult jurnalismul și nu îi era deloc greu să obțină interviuri cu vedete, pentru că le cunoștea pe toate persoanele importante din România.

Din păcate, însă, Anamaria Prodan a renunțat la meseria de jurnalist pentru că mulți o acuzau că se leagă de numele mamei ei, astfel că a decis să plece în America, la vremea respectivă, acolo unde nimeni nu știa că Anamaria Prodan este fiica unei artiste de renume din țara noastră.

''Mi-a plăcut foarte mult, mi-a fost uşor pentru că era lumea din care eu făeam parte, erau prietenii mei. Le spuneam că vreau să facem un interviu şi nu trebuia să alerg după ei. Am renunţat să mă fac ziarist de sport pentru că începuseră discuţiile că sunt fata Ionelei şi că m-a dat mama acolo. Apoi am plecat în America, pentru că aici mă legam de numele mamei şi acolo nu mă cunoştea nimeni", a spus Anamaria Prodan la "Agenţia Vip" de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro