Asta face Gabriela Cristea, atunci când nu apare la tv. Vedeta, ipostază inedită în fața fanilor

+3 click pentru
galerie

Asta face Gabriela Cristea, atunci când nu apare la tv. Vedeta, ipostază inedită în fața fanilor a © Instagram

Gabriela Cristea este o profesionistă desfăvârșită atunci când apare în fața telespectatorilor, dar și o mămică devotată pentru cele două comori ale sale. Vedeta este foarte conectată și în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii, cu tot ceea ce mai apare noi în viața ei.

Așa a procedat și acum, când la finalul unei zilei obositoare de muncă, Gabriela Cristea s-a fotografiat în fața șemineului și imediat au învăluit-o și sentimentele specifice de sărbători. Fotografia a fost apreciată de mii de oameni, care i-au transmis numai comentarii frumoase, fiind o ipostază pe care fanii cu siguranță au apreciat-o. 

Gabriela Cristea, avort la 19 ani

Prezentatoarea tv a vorbit recent despre o experiență care a traumatizat-o. Gabriela Cristea explicat că au apărut niște complicații, în urma cărora a fost nevoită să facă avort și să petreacă ceva timp pe patul de spital. Totul s-a întâmplat pe când avea doar 19 ani, însă nu poate uita niciodată ce s-a întâmplat atunci și le sfătuiește pe femei să fie atente atunci când decid să aibă un bebeluș.

„Am avut o intervenție fiindcă am avut complicații. Am făcut un avort. Aveam 19 ani”, a explicat Gabriela Cristea. „Dar, am stat internată câteva zile în spital. Cine a alimentat chestia asta ar trebui să citească puțin despre ce înseamnă viața sexuală.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro