Asta sigur nu știai! Ce studii are Oana Zăvoranu

+3 click pentru
galerie

Asta sigur nu știai! Ce studii are Oana Zăvoranu © arhivă

Oana Zăvoranu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Spune întotdeauna lucrurilor pe nume, are apariții fără de pată și o carieră în actorie pe care a reluat-o odată cu rolul Divei din „Sacrificiul”. Una dintre întrebările pe care internauții și le pun în privința ei este legată de studii! Vă spunem noi, acum, cât a stat sexy bruneta în băncile instituțiilor de învățământ!

Oana Zăvoranu are lumea la picioare! O avere impresionantă, o afacere profitabilă, cariera la care a visat și câte și mai câte! Focoasa brunetă de 1.70 m a urmat cursurile Colegiului Național I.L Caragiale București și a absolvit apoi Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu.

Cariera Oanei Zăvoranu

Deși a absolvit Dreptul, Oana Zăvoranu a debutat în televiziune. Vedeta s-a prezentat, la sfaturile prietenilor, la un casting și astfel a obținut postul de moderatoare al unei emisiuni. Desigur, totul se întâmpla în urmă cu două decenii! 

În 2002, Oana Zăvoranu a obținut primul rol într-un serial de televiziune, iar doi ani mai târziu își făcea apariția în filmul italian Modigliani. Bruneta nu s-a oprit aici și a primit mai multe roluri în telenovele. În 2006, devenea din nou prezentatoare. În vara anului 2007 și-a făcut debutul și în lumea muzicii. 

Oana Zăvoranu s-a întors pe micile ecrane în rolul Divei din serialul „Sacrificiul” de la Antena1. 

Pe plan personal, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf din anul 2016. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro