Au devenit părinţi, deşi medicii nu le dădeau nico şansă! Doi cântăreţi de muzică populară, fericire maximă

+3 click pentru
galerie

Adina şi Cătălin © Facebook

O cântăreaţă de muzică populară de la noi şi soţul ei, tot interpret, au trăit cea mai mare bucurie când au aflat că vor deveni părinţi, deşi medicii nu le-au dat nicio şansă, căci bebeluşul nu s-ar fi putut dezvolta din cauza problemelor de sănătate ale artistei. 

Adina Roşca şi-a dat seama că este însărcinată abia la patru luni. Cătălin, soţul ei, a fost cel care a cumpărat testul. Atunci şi-au dat seama că este vorba de o minune. Sarcina a decurs normal şi a născut natural, deşi era programată la cezariană. 

"Am venit la Bucureşti, fără să cunoaştem pe nimeni, fără să avem unde locui. Ne-am luat constumele populare cu noi, un laptop. Doamna doctor mi-a spus că e posibil să rămân însărcinată, dar că e posibil să nu pot duce sarcina. Când ne-am dus la ea, eram însărcinată în trei luni jumate. Mi-a fost rău la un moment dat, dar nu mi-am pus un semn de întrebare. (...) Am născut foarte uşor. La 8 trebuia să mă duc la spital şi la 10 să intru în operaţie şi noaptea am născut, fără dureri", a spus Adina Roşca. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro