Au rămas în relaţii bune după separare. Ileana Lazariuc, mesaj către fostul soţ

+3 click pentru
galerie

Ileana Lazariuc, una dintre cele mai frumoase brunete cu care se poate mândri ţara noastră, a rămas în relaţii bune cu fostul soţ. Gurile rele spun că cei doi îşi petrec vacanţele împreună, conform pozelor de pe reţelele de socializare. 

După mai bine de doi ani de la divorţul care a învăluit showbiz-ul românesc, Ileana Lazariuc şi fostul soţ încă păstrează legătura, respectând ceea ce a fost cândva între ei, aceştia fiind chiar buni prieteni.

Recent, bruneta a postat o poză pe contul său de instragam, toată atenţia fiind asupra comentariilor, unde şi-a făcut apariţia şi fostul soţ. În poza respectivă, aceasta apare stând pe o valiză imensă, mesajul transmis fiind "girl’luggage for a weekend getaway". Reacţia fostului soţ nu a întârziat să apară. "Minti total! In geanta aia aveai doar pantofii hainele erau deja in masina🤦🏻‍♂️", a comentat el la postare.

Răspunsul Ilenei a fost unul care i-a surprins pe fanii celor doi. "confunzi total!erau 4 genti la fel🙄🙄🙄in asta erau doar sacosele de plaja si cremele tale si ale mele,pt ca nu mai aveai tu loc in valiza ta😏". În urma acestui răspuns, misterul a fost dezluşit, poza fiind din perioada în care cei doi formau un cuplu, fostul soţ deţinând şi el o imagine identică cu geanta, de mai bine de 2 ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro