Aurel de la "Insula Iubirii" are o nouă relaţie, dar vechile obiceiuri mor greu: "Recunosc până la capăt"

+3 click pentru
galerie

Aurel de la "Insula Iubirii" are o nouă relaţie, dar vechile obiceiuri mor greu: "Recunosc până la capăt" © Facebook

După controversata experienţă de la "Insula Iubirii", pare că Aurel şi-a găsit liniştea sufletească! O fotografie postată alături de o blondină pe reţelele de socializare a stârnit curiozitatea fanilor emisiunii, iar Aurel a mărturisit pentru Spynews.ro că, într-adevăr, domnişoara este iubita lui, dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Aurel de la "Insula Iubirii" şi-a început săptămâna cum nu se putea mai bine: alături de femeia iubită. Cea care i-a furat inima este o tânără blondă, din câte ne putem da seama din fotografia făcută publică de Aurel. 

"Este noua mea iubită! O relaţie serioasă, de asemenea. Nu ştiu cât o să pot să stau într-o relaţie, dar încerc să rămân într-o relaţie", a dezvăluit Aurel pentru Spynews.ro.

De asemenea, ca să nu lase loc răutăţilor, Aurel de la "Insula Iubirii" a specificat că mesajul scris pe fotografie, "Ma trezit mamuţa", este scris astfel sub formă de glumă.

Toate bune şi frumoase până... weekendul acesta. Zilele trecute, Aurel a întâlnit o femeie matură, care este şi mamă. Aceasta s-a uitat de două ori în ochii lui şi brusc, fostul concurent s-a înmuiat. În continuare, încearcă să rămână în relaţia cu blondina alături de care s-a fotografiat, dar gândul îi mai zboară, din când în când, în alte părţi.

"Sunt un bărbat matur şi trebuie să-mi asum, gata! Nu mai trebuie să mă ascund! Ea este iubita mea, dar weekendul ăsta am făcut o prostie. M-am îndrăgostit de o femeie mai mare ca mine şi are şi un copil... E întortocheat... Nu ştiu ce să fac, am o relaţie, dar gândul îmi e la alta (...) Se întâmplă... Weekendul ăsta, am întâlnit o femeie, s-a uitat de două ori în ochii mei... Eu, ca bărbat... m-am înmuiat! Recunosc până la capăt, sunt cinstit", a adăugat Aurel.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro