Aurel Pădureanu a fost găsit. Unde s-a aflat soţul Corneliei Catanga. "S-a enervat de pomană"

+2 click pentru
galerie

Aurel Pădureanu a fost găsit. Unde s-a aflat soţul Corneliei Catanga. "S-a enervat de pomană" © Captură

Aurel Pădureanu a fost găsit, iar Cornelia Catanga poate răsufla, în sfârşit, uşurată în urma momentelor grele prin care a trecut. Artista şi-a speriat prietenii, vineri dimineaţă, când a anunţat că soţul său a dispărut şi că nu mai ştie nimic de el de joi noapte.

Ei bine, situaţia s-a remediat, asta pentru că Aurel Pădureanu a venit acasă. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav cu acesta, iar toate temerile artistei s-au sfârşit. Cei doi au oferit un interviu la Agenţia Vip de la Antena Stars, unde au vorbit despre situaţia care a avut loc în familia lor, în ultimele ore.

Astfel, Aurel Pădureanu a povestit şi unde a fost. Deşi Cornelia Catanga a luat în considerare faptul că soţul ei ar putea să petreacă cu vreo femeie, ei bine, lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Aurel Pădureanu şi-a vizitat un nepot, joi seara, iar acesta l-a invitat la un pahar de vorbă. Cum discuţiile s-au lungit, pe Aurel Pădureanu l-a apucat somnul şi a decis să rămână acasă la ruda sa.

Vineri dimineaţă, ştiind că probabil Cornelia Catanga va fi supărată şi îngrijorată de absenţa sa, Aurel Pădureanu a decis să-i ducă acasă un cadou, astfel că artista s-a trezit cu nici mai mult nici mai puţin decât cu o pisică de rasă, pe care a îndrăgit-o instant.

"Domnul meu a plecat de acasă, la ora 23.00 mi-a dat ultimul telefon, iar până dimineaţă nu a mai venit. A venit la 10.00, s-a dus şi s-a culcat. Nu vreau să-mi stric o căsnicie de atâtţia ani. Am bănuieli, ca orice femeie", a spus Cornelia Catanga la Agenţia Vip.

"Cornelia s-a enervat de pomană. Aseară am plecat pe la 5.30 la un nepot. Ne-am aşezat la o băută şi am băut mai mult decât trebuia, m-a furat somnul şi nu am observat că mi s-a descărcat telefonul. Nu am dormit cu nimeni. Eu cred că nu este geloasă, poate s-a gândit să nu fi păţit ceva. Nepotul meu are un pisoi, iar eu nu prea iubesc pisicile, dar toată noaptea a stat cu mine. Şi m-am gândit ce surpriză să-i fac Corneliei şi am luat motanul să-l aduc ei", a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro