Aurel și Diana, ținta ironiilor noilor concurenți. Ce s-a întâmplat pe aeroport, înainte de plecarea în Thailanda

+3 click pentru
galerie

Aurel și Diana, ținta ironiilor noilor concurenți. Ce s-a întâmplat pe aeroport, înainte de plecarea în Thailanda © captură video

Trei cupluri noi s-au înhămat în marea provocare din Thailanda! Cel de-al patrulea cuplu a uimit noii concurenți și i-au făcut să arunce vorbe dure la adresa Dianei și a lui Aurel, cei care au venit pe post de cuplu în noul sezon de la „Insula Iubirii”.

În sezonul 4 „Insula Iubirii”, Aurel și Diana au venit ca și concurenți, dar la brațul altcuiva. Soarta i-a adus împreună de ceva timp, iar acum sunt gata să-și testeze limitele iubirii. pe aeroport, Diana și Aurel au venit alături de celelalte 3 cupluri proaspăt introduse în aventura pentru Thailanda și imediat ce și-au făcut apariția, au venit valuri de critici din partea noilor concurenți. 

Concurentele noi au aruncat vorbe dure la adresa Dianei, căreia nu i-au văzut rostul în „Insula Iubirii”. „Uite-o pe asta, a venit îmbrăcată ca pe acasă...uită-te la ea / A venit Diana...e cu ăsta, uite” sunt doar câteva dintre replicile acide pe care concurentele cele noi le-au spus, atunci când au văzut-o pe Diana, la brațul lui Aurel. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro