Detalii uimitoare din viaţa regretatului artist, Aurelian Preda. "Mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea"

+3 click pentru
galerie

Detalii uimitoare din viaţa regretatului artist, Aurelian Preda. "Mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea" © Foto: Facebook

Aurelian Preda a încetat din viaţă în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când a lăsat o durere mare în sufletul familiei sale, dar şi al tuturor celor care l-au apreciat şi l-au iubit.

În memoria marelui artist s-a realizat un documentar despre viaţa şi moartea sa, prin intermediul căruia, fosta sa producătoare a făcut o mărturisire sfâşietoare despre regretatul artist.

Aurelian Preda suferea din cauza răutăţii oamenilor, iar la un moment dat, i-a făcut o mărturisire dureroasă producătoarei sale. Aurelian Preda spunea că ar vrea chiar să-şi însceneze moartea pentru a nu mai fi nevoit să suporte răutatea oamenilor.

CITESTE SI: Fiica lui Aurelian Preda, mesaj sfâșietor pentru tatăl său, cu ocazia zilei numelui: „Ar fi trebuit să fie o zi fericită pentru mine”

”Cora, lumea este atât de rea încât crede-mă, uneori, îmi vine să plec, să vă las pe toți și să-mi înscenez propria moarte”, a spus fosta producătoare lui Aurelian Preda.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro