Averea colosală a lui Nicolae Guță. Câte case are manelistul

+3 click pentru
galerie

Averea colosală a lui Nicolae Guță. Câte case are manelistul © arhivă

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați maneliști, dar și unul dintre cei mai bogați, căci nu degeaba i-a adus cariera numai satisfacții materiale...colosale! Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor este, desigur, câte case are Nicolae Guță, dar și ce avere deține „regele manelelor”. 

De-a lungul timpului, fanii lui Nicolae Guță s-au întrebat de multe ori care este averea manelistului, dar și câte case deține acesta.

Nicolae Guță a adunat o avere colosală!

Pentru că nu prestează deloc pe bani puțini, cariera i-a adus numai satisfacții lui Nicolae Guță, care nu vine niciodată la evenimente pe mai puțin de 5000 de euro, după informațiile apărute în presă. Dar haideți să vă spunem câte case are Nicolae Guță, dar și ce avere deține unul dintre cei mai iubiți și apreciați maneliști. 

Potrivit bugetul.ro, Nicolae Guță are o avere estimată la nu mai puțin de 1,2 milioane de euro, conform datelor din anul 2017, bani care, însă, nu se regăsesc în acte. Manelistul are 3 vile în Petroşani, 2 apartamente în centrul Capitalei, o casă în Dămăroaia şi o altă casă în Popeşti Leordeni. 

Dar asta nu este tot! Căci Nicolae Guță mai are și 3 mașini de lux, dar și câteva kilograme de aur. Cu toate acestea, bunurile deținute de manelist nu sunt trecute pe numele său, mai informează sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro