Comoara neştiută a lui Vadim Tudor! Fetele tribunului au arătat-o la Antena Stars, după 4 ani

+6 click pentru
galerie

Comoara neştiută a lui Vadim Tudor! Fetele tribunului au arătat-o la Antena Stars, după 4 ani © spynews.ro

În luna noiembrie, Corneliu Vadim Tudor ar fi trebuit să împlinească 70 de ani. Fetele lui nu l-au uitat şi vor ca opera tribunului să fie dusă mai departe. S-a tot vorbit despre ce a lăsat în urmă  Vadim Tudor, iar Lidia şi Jeni au adus în platoul emisiunii "Răi Da Buni" o parte din comoara sa.

Corneliu Vadim Tudor ar fi mândru de fetele sale! Lidia şi Jeni fac tot ce le stă în putinţă pentru ca amintirea tribunului să rămână vie pentru totdeauna. Invitate în platoul emisiunii "Răi Da Buni" de la Antena Stars, tinerele au dezvăluit că încep, uşor-uşor, să-şi vadă visul cu ochii.

Şi asta nu e tot! Fetele lui Corneliu Vadim Tudor au dezvăluit la patru ani de la moartea lui care este, de fapt, cea mai mare comoară lăsată în urmă. Este vorba de câteva obiecte, pe care Corneliu Vadim Tudor le purta mereu cu el: Biblia şi o poză cu părinţii săi! Pentru el nu conta altceva mai mult decât credinţa şi familia.

"Noul testament pe care îl purta tot timpul în buzunarul de la sacou, de la cămasă...O poză cu părinţii lui din 1987: Eugenia şi Ilie. De altfel, el a fost singurul român care i-a întâlnit pe Papa Benedict şi pe Papa Ioan Paul al II-a. Aici este Noul Testament cu toate notiţele lui. S-au şi rupt din pagini. Zi de zi îl purta. El citea Biblia, o purta mereu în servietă...", au spus fetele lui Corneliu Vadim Tudor la "Răi Da Buni".

În afara publicării ultimei cărţi a tribunului, fetele lui vor să înfiinţeze "fundaţia Corneliu Vadim Tudor", care să le ajute să-şi ducă planul la bun sfârşit: un muzeu, o statuie şi o stradă care să-i poarte numele.

"Am demarat toate procedurile pentru a înfiinţa o fundaţie. Sperăm că legea nu o să ne pună foarte multe piedici. Vrem să înfiinţăm fundaţia Corneliu Vadim Tudor, care să-i ducă opera mai departe. Să putem peste ani să înfiinţăm un muzeu, să-i ridicăm o statuie... Mi-aş dori foarte mult ca o stradă să-i poarte numele pentru că tata merită chestia asta. Şi tot ceea ce se poate face!", au mai spus Lidia şi Jeni Vadim Tudor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest